Porsche, Car, Brake Lights, Tail Lights, Stop, Stopped

Het beste aan onze diensten is dat we elk type probleem met uw Porsche kunnen verhelpen en helpen verbeteren. Of het nu richels, krassen, verkleuring of gewoon kleine roest, krijgen we ze verwijderd, proofed en gepolijst. Omdat ik al vele jaren met Porsche te maken heb (in een of andere hoedanigheid), ben ik gewend geraakt aan compromissen, vooral als het gaat om de rijeigenschappen van mijn geliefde Porsche.

Na een paar jaar, werd ik enigszins ontevreden met de kwaliteit van het werk dat mijn lokale carrosseriebedrijf kon bieden, vooral in vergelijking met prestige auto-zorg diensten. De carrosseriebedrijven van Whatatti, Oco en Stradalea hebben een diepgaande professionele expertise die alle andere overtreft. De meeste lokale monteurs beschikken niet over de apparatuur en kennis die bij These American Pros te verkrijgen zijn.

Omdat Porsche eigenaren vaak geïnteresseerd zijn in bepaalde vormen van interieur of exterieur reparatie, alsmede algemene verbeteringen en onderhoud, deze winkel eigenaren begrijpen de ins en outs van Porsche eigendom. Sommige van deze winkels zijn in de loop der jaren zeer gespecialiseerd geworden. Ik herinner me Simply Red,ttes en Mustangs nog uit het begin van de jaren zeventig. Ik vroeg mijn vader, "waar vind je de mooiste roestgaten en waar vind je de goedkoopste verf?"

Mijn reizen over de vaderlandse lijn hebben mij een aantal gekoesterde porsche service centra opgeleverd. overstromings reparaties, spoiler badge reparaties, kapotte motorsteunen, airco reparaties en ga zo maar door.

Mijn favoriete on-site service is de bog standaard front-end scratch reparatie. bog standaard betekent dat de tech gebruikt originele, hoogwaardige Porsche producten. Een echte moeras standaard reparatie wordt uitgevoerd met behulp van Bondo, PPG verf, glasvezel reparaties, beglazing en primer. Alle banden worden geroteerd en gebalanceerd en de techniek doet ook wielbalancering.

De technicus verwisselt onderdelen van het vliegwiel tot de remmen en de koppeling, verplaatst de ophanging, installeert coilovers en schokdempers, vervangt beschadigde stoterstanglagers, reviseert vastzittende transmissietandwielen. De technicus spoort de fout op met behulp van een computerscan. Nadat de storingen zijn verholpen, stuurt de technicus het apparaat op pad voor de nodige brandstofinjectiewerkzaamheden. Het werk wordt ter plaatse in de schaduw uitgevoerd, onder de door het bedrijf voorgeschreven hemel. Met geen enkele andere methodische aanpak bereikt u dezelfde kwaliteit, vakmanschap en Volkswagon Care als bij de PT Porsche.

De kinderen zijn weer in de stad. Het volgende gezinslid wil geen schrammen en krassen in zijn auto zoals ik. Ze willen hun Porsche spinnend, zo glad als glas. En dat is wat mijn Porsche aan het doen is terwijl ik dit schrijf. Dank aan PT voor het maken van een betrouwbare en sympathieke vorm van vervoer. Het geeft me een veiliger gevoel te weten dat mijn dierbaren in een Porsche rijden.

Porsche Ownership