Autodealer Voorschoten is ongetwijfeld de kleinste dealer in Nederland. Niet alleen herbergt dit stadje een van de kleinste autodealers van Nederland, maar het is ook nog eens volledig merkloos en merkloos. Het hele bedrijf staat onder de naam 'Voorschoten Automobielhandel' en dat is misschien wel de reden waarom het zo merkloos is. 

Wat maakt Voorschoten Autodealer speciaal?

Autobedrijf Voorschoten is het kleinste autobedrijf van Nederland. Het is niet eens het kleinste autobedrijf in de eigen gemeente en dat is dan ook de reden dat het een tamelijk merkloos bestaan heeft geleid. Het autobedrijf bestond al sinds 1923 en had op een gegeven moment zelfs een tweede vestiging in Wijster. De Voorschotense autohandel is ook opmerkelijk, omdat het een grote Audi-collectie heeft, die als vrijwel uniek mag worden beschouwd, omdat het bedrijf ook een grote collectie Lamborghini, Bugatti en Ferrari's heeft, maar geen Audi-collectie.

Het Audi-dealerbedrijf in Voorschoten

Het Audi-dealerschap in Voorschoten is het oudste Audi-dealerschap van het land en het is ook nog eens gelegen in het zuiden van Nederland. Dit Audi-dealerschap is een van de grootste van het land en is zelfs het grootste Audi-dealerschap in de Benelux. Dit bedrijf, dat Audi Financial Services heet, heeft zelfs een eigen Audi leenkantoor. Het Audi-dealerbedrijf in Voorschoten is gevestigd in de gemeente Voorschoten.

Conclusie

Hoewel het niet het kleinste autobedrijf van Nederland is, is de Voorschotense autodealer merkloos en heeft een klein aantal merkauto's. Het autobedrijf is ook het enige in Nederland dat een grote Audi-collectie heeft en dat een grote collectie gebruikte auto's heeft.

Daarnaast heeft het autobedrijf ook een grote autofinancieringsmaatschappij en een ruim aanbod aan occasions. Deze feiten maken het autobedrijf Voorschoten tot een van de meest interessante autobedrijven van Nederland.

Autodealer Voorschoten: De kleinste autodealer van Nederland